Voetbalvereniging HC’03 is een jonge, ambitieuze club met zes seniorenteams, twee damesteams, vier zaalteams en maar liefst achttien jeugdteams. Met een geheel nieuwe kleedkameraccommodatie en nog volop nieuwe plannen is de club klaar voor de toekomst. 

HC’03 is de grootste gebruiker van ’t Hessenhuus voor samenkomst voor en na de wedstrijd of de training, maar ook voor vergaderingen of diverse verenigingsactiviteiten.

De EHBO-vereniging Drempt bestaat al sinds 1953 en is nog steeds actief en noodzakelijk. Bij iedere aanvraag van een evenementenvergunning bij de gemeente wordt geadviseerd of zelfs verplicht gesteld om een EHBO-post te regelen. Het aantal aanvragen bij de EHBO-vereniging stijgt daardoor ieder jaar. Een groot deel van de  groeiende groep leden zet zich zo regelmatig in voor evenementen in de vroegere gemeente Hummelo en Keppel. 

Om hun diploma te verlengen volgen alle leden iedere winter een aantal herhalingslessen die al jaren in het clubhuis van de voetbalvereniging worden gegeven.