Met ingang van 1 januari 2017 is Stichting mfa ’t Doornslag op zoek naar een nieuwe voorzitter. De stichting beheert de voetbalvelden van HC’03 en multifunctionele accommodatie ’t Hessenhuus in Drempt dat een belangrijke sociale functie heeft in het dorp. ’t Hessenhuus is ook het clubhuis van voetbalvereniging HC’03. Daarnaast maken veel verenigingen en inwoners voor overleg of instructie gebruik van het gebouw. ‘t Hessenhuus wil een laagdrempelige, centrale ontmoetingsplaats zijn voor het plaatselijke verenigingsleven en de inwoners van Drempt en omgeving. 

Functieomschrijving
De voorzitter van de stichting leidt de bestuursvergaderingen en geeft samen met de overige leden van het bestuur richting aan het beheer en de uitvoering van ’t Hessenhuus. Het doel van de stichting is het beheer van sportpark ’t Doornslag zo goed en zo efficiënt mogelijk uit te voeren en ’t Hessenhuus als centrale ontmoetingsplaats te behouden en waar mogelijk uit te breiden met activiteiten.

Wat vragen wij
- Je vrijwillige inzet voor deze functie
- Je beschikt over leidinggevende kwaliteiten, hebt een duidelijke visie en bent daarnaast de aanjager om nieuwe plannen tot daadwerkelijke uitvoering te brengen
- Je hebt ervaring als bestuurder en bij voorkeur ervaring met overheidsprocessen
- Je bent een bruggenbouwer en durft op het juiste moment knopen door te hakken
- Je hebt affiniteit met de gebruikers van ’t Hessenhuus en neemt beslissingen in het gezamenlijk belang van alle gebruikers
- Je beschikt over uitstekende organisatorische en communicatieve vaardigheden
- Je bent stressbestendig, flexibel en hebt een proactieve instelling

Wat bieden wij
-
een uitdagende functie binnen een ambitieus stichtingsbestuur
- een centrale rol bij een belangrijke ontmoetingsplaats voor Drempt en omgeving
- enthousiaste medebestuursleden

Heb je belangstelling voor de functie? Stuur dan je cv met motivatie naar
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voor meer informatie over de functie, kun je contact opnemen met Jeroen Huisintveld, bereikbaar op telefoonnummer 06-461 864 71.